The Best song

D. 23.10,17, spurgte jeg brugerne på Lana Del Rey Fan Club, (FaceBook), hvad de anser som det bedste nummer på Lanas' senest album, Lust for Life. Der er 10.549 med i gruppen, som er en lukket gruppe. Medlemmerne må klart anses som dedikeret fans. Der kan kun gives et bud på en sang. Der er ialt 16 skæringer på albumet.

Resultatet er noget overraskende. Cherry er i denne undersøgelse den bedste sang på albumet & Lust for life er på sidstepladsen i denne lille undersøgelse blandt FB-brugerne på Lana del Rey Fan    Club. Jeg tvivler dog på at dette billede er virkeligt er retvisende blandt de 1000vis af, der har købt eller downloadede  albumet. 

Da jeg opregnede resultatet, have 268 afgivet deres stemme. 

  1. Cherry:                   16,4% 
  2. 13 Beaches:        13,4% 
  3. White Mustang:  9% 
  4. Charge:                     7,5%
  5. Love:                           7,1 
  6. In my feelings:        6% 
  7. ...CoolCool
  • 16. Lost for life:   2,6% (!!) 

 

World tour

Nu er de sidste steder/datoer omsider frigivet. Det viser sig desværre at Europa, kun får et relaktivt kort besøg af Lana. Fire lande bliver det til, seks koncerter. Måske skyldes det at Lana kortvarigt besøgte norden og tre-fire lande i foråret. Men mange er sikkert ganske skuffet over denne prioritering. Hvorimod de ikke kan få hænderne ned i hhv. Nord- & Sydamerika. Så det bliver nok først engang i 19, vi for alvor kan opleve Lana i Europa...om 2 år..! 

New Lana

New Lana, egentlig ikke. Her i weekenden, har Lana åbenbart besluttet at der skulle ske noget nyt. Hendes meget lange smukke hår er nu skulderlangt. En ganske pæn frisurer, men jeg savner godtnok de ryklange lokker, men det blev Lana åbenbart træt af. 

Stay tuned, for flere nyheder.